Menü

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Szavazás

HÍRDETNÉL AZ OLDALON? az "ingyen csere hírdetés" akciónk keretében vagy 50Ft/nap/alul/képbe linkelés megjelenéssel?
 • Igen, ez egy nagyon jó ajánlat!!
 • Igen, de nincs mit hírdetnem...
 • Nem tudom.....
 • Inkább megyek szimszi felnőt videókat nézni...
 • Mi az a hírdetés?!
 • Nem tudom, szőke vagyok......

&am


2010. április 23., péntek 22:05
Keresni sem kell, elég csak egy társkeresõ oldalra regisztrálni, és mazochista férfiak tucatja ajánlkozik fel a nõk szolgálatára. A sub-jelöltek többsége diplomás, vezetõ beosztású pasi, akiknek már van is tapasztalata a BDSM szexben, és akik olyan kétségbeesetten keresik úrnõjüket, hogy bármit képesek bevállalni: a toalettszolgáltatást, a nemi erõszak szimulálását, az ejakuláció visszafojtását, idõpontra való élvezést, és azt is, hogy heteroszexuálisként a domina parancsára férfival közösüljenek.
hirdetés

A Lady Jennyrõl készült interjú után felmerült bennünk a kérdés, vajon kik lehetnek azok a férfiak, akik önként és dalolva vetik alá magukat a kínnak, hogyan néznek ki, hogyan alakult ki bennük a mazochizmus, szabnak-e valamilyen határt, és egyáltalán, hogyan boldogulnak a „valós” életben. Mazochista férfit találni meglepõen könnyû. Persze egyikõjük sem rohangál „Üss” felirattal a homlokukon az utcákon, de elég csak egy szimpla társkeresõ (még csak nem is szexpartnert keresõ) oldalra regisztrálni, és máris tucatszámra érkeznek a levelek az úrnõt keresõ sub-jelöltektõl, függetlenül attól, hogy nõként milyen névvel és fotóval regisztrálunk.

A szado-mazo szex iránt érdeklõdõk, önmagukat szolgaként felajánló férfiak regisztrációs adatlapja javarészt átlagos, csak kevés bemutatkozó szöveg utal a szexuális orientációra. Többségükben diplomás, vezetõ beosztású emberek, akik komoly kapcsolatra nem feltétlenül keresnek domináns partnert, de amint feltûnik a színen egy "mistress", egybõl lecsapnak rá. Vannak viszont olyanok, akik nem kertelnek, és egybõl közlik a szándékaikat. Mert a felesleges körök lefutása nélkül idõt spórolnak.

Közönség elõtt, akár férfival is

„Tulajdonképpen már az oviban is arról ábrándoztam, hogy elrabol az óvónéni, megkötözve tart, és jól megkínoz” – mesélt a kezdetekrõl Ferenc, aki már az elsõ levelében sem titkolta, mit is szeretne valójában: "Úrnõt keresek nem alkalmi kapcsolatra. Szeretnék találni valakit, aki a saját kedvére használna. Nálam a szolgaság nem arról szól, szólna, hogy kapok pár pofont, és csak utána elégítenek ki. Én úgy gondolom, hogy mindig, minden az úrnõrõl kell szóljon. Ha úgy tartja kedve, akkor használjon szexszolgának, ha úgy, akkor háztartásiként, ha úgy, akkor vegyen semmibe. Az lenne fontos számomra, hogy örömet okozhassak azzal, hogy szolgálok."

maz250

A 39 éves mérnöknek már volt korábban is dominája, ám a sok éves keresgélés és a fizetõs profiknál szerzett rossz tapasztalatai sorát nem akarta túlragozni. „Itt jöttem össze régebben egy hölggyel, akibõl én hoztam ki az úrnõt. Beszélgettünk, és rájött, hogy ez az õ világa. Korrekt volt, mert a kapcsolat elején jelezte, hogy vár egy külföldi munkalehetõséget, ezért – bár sajnáltam –, de nem mondhatom, hogy váratlanul ért, mikor elment. Tekintettel arra, hogy szép lassan jött bele a dolgokba, minden fokozatát igazán kiélvezte, kiélveztük. Késõbb saját elmondása szerint maga is meglepõdött, hogy neki mekkora élvezetet nyújt az uralkodás, az idomítás, a fájdalom okozása. A lényeg, hogy magamra maradtam” – mesélte.

A férfinak már alkalma volt megélni a toalettszolgaságot, a háztartási szolgaságot, illetve azt, hogy a kedvtelésbõl végzett kínzás során vergõdéseivel okozhat örömöt egy nõnek. „Emellett minden másra nyitott vagyok, amivel úrnõmnek kedvére tehetek. Csak egy példa: bár semmi vonzódásom férfiakhoz, természetesen, ha utasítást kapnék, akkor úrnõm utasítása szerint az általa megjelölt urakat is kényeztetném, bármennyire taszít is a gondolat. Magyarul erõszakolható, alázható szolga vagyok. Vannak álmaim. Például igazán kemény kínzásokat megélni. Imádnám, ha közönség elõtt kínoznának. Vagy ha többen kínoznának. Hogy totális wc-szolgát csináljanak belõlem. Ha kell, egy egész társaságot is kiszolgálok. Kényszerítsenek arra, hogy hetekig ne élvezzek el.” Kérdésünkre, miszerint ha azt kérné úrnõje, hogy egy adott idõben (mondjuk 15 óra 02 perckor) élvezzen el a lábai elõtt heverve, Ferenc azt válaszolta, hogy ugyan ezt eddig nem próbálta, de minden bizonnyal menne neki a dolog. „Mivel eddig mindig az élvezet visszatartását gyakoroltam, úgy gondolom, hogy könnyen elsülnék, ha elengedném magam. Szerintem sikerülne. Persze a kemény nevelés nem lenne hátrány.”

Mindent hagyni, akkor is, ha fáj 

A 31 éves Zsolt érdeklõdésének kezdete a szado-mazo szex iránt a 2004-ben kezdõdött, amikor megismerkedett egy nõvel, aki ebben a témában jártas volt. „Pontosabban domina volt, aki kivételesen nem pénzért csinálta. Már ha haszonszerzésnek nem minõsül, hogy az ilyen szeánszokra különbözõ hotelekbe vitette magát. Õ mesélte, hogy pontosan miket csinál, s ezek milyen hatással vannak a pasikra. De elõtte semmi ilyen, még egy mellbimbóba harapás sem volt igazán, csupán a hétköznapi simogatós, puszilgatós, nyalogatós.

maz450

A beszélgetés hatására, nem tagadom, az ismeretlensége az effajta együttlétnek izgató volt. Mert valami többet sugallt, mint amit én eddig tapasztaltam. Valami mást, amit ha mások élveznek, én miért ne próbáljam ki. De ez nem is fájdalomról szólt, inkább a kihasználtság, irányítottság: mindent a más vágyai alá rendelni, legfõképp a sajátjaim, s abban a bizonyos alárendelt szerepben lenni, ami állítólag perverz.”

Mivel Zsolt a szórakozóhelyeken nem úgy ismerkedett, hogy egybõl elárulta érdeklõdését a BDSM iránt, kénytelen volt a korlátlanabb lehetõséget használni, a chatet. „Hiszen itt beírhattam, hogy mit akarok, kit keresek, akinek pedig ez nem tetszett, az vagy nem szólt hozzám, vagy próbált orvoshoz irányítani. Olyan is volt, aki rávilágított, hogy evolúciós zsákutca vagyok a vágyaimmal, ideje lenne eltávozni az élõk sorából, még mielõtt tovább örökítem a génjeim." A férfi végül az internet segítségével összeismerkedett egy lánnyal, akivel 4 hónap chatelés, ismerkedés után találkozott. Vele apránként halad t, mivel fogalma sem volt, pontosan hogyan zajlik egy ilyen együttlét, csak elképzelései voltak, amik kimerültek a világhálón található kisebb videókban s képekben.

„Eleinte kisebb-nagyobb harapások, karmolások, majd a kéz és láb kötözése a kiszolgáltatottság érzésért, amihez nem kevés bizalom kell, hiszen tehetetlen bábúként heverni nem egyszerû. Ebben a helyzetben kerültek elõ a csipeszek, a korbács, a gyertya, amelyekkel meg lehetett találni a határvonalat, az élvezet s a fájdalom között. Az biztos, hogy vadidegen emberrel nem tudnék ilyet. Kell a vonzódás, a vágy, hogy az övé legyek, birtokoljon, alá akarjam magam vetni kéjének függetlenül attól, hogy õ mire vágyik. Mindent hagyni neki még akkor is, ha nekem az fáj, mert tudom, hogy ezt élvezi. Szó nélkül szolgálni s megadni neki azt, ami õt izgatja, hogy tudjam tisztelni az embert benne, feltételek s önös érdekek nélkül.

A szabaduló szó sem jutott az eszébe

my-slavelife

Adrián már a legelsõ levelében behódolt (kötelezõ szavak: Úrnõm, hódolatom, tisztelettel, könyörgöm, mindent megteszek, stb., na meg a folytonos magázás), mint írta, hónapok óta kétségbeesetten keresi úrnõjét, de a társkeresõ is leginkább olyan dominákkal van tele, akik pénzért vállalják a kínzást. A fõiskolás fiú egyébként hosszú évekig szolgált egy többgyermekes asszonynál, akinek barátnõit is gyakran kényeztetnie kellett.

„Chaten ismerkedtünk össze, és már akkor tudtam, hogy õ lesz a tökéletes Úrnõm, amikor a második levélváltás alkalmával különbözõ parancsokat osztogatott. A testemet csak ritkán használta, a szenvedésem látványa hozta izgalomba, leginkább a fejem felett közvetlenül elégítette ki saját magát, amikor nem bírta tovább. Kegyetlen nõ volt, elõfordult, hogy órákon magamra hagyott kikötözve egy szobában, végül eloldozott és hazak p;uuml;ldött mindenféle egyéb kínzás nélkül. Olyan is volt, hogy megtiltotta, hogy elélvezzek. Ha ez mégsem sikerült – annak ellenére, hogy közben kínok kínját éltem át, olyan verést kaptam, hogy még a szabaduló szó sem jutott az eszembe.”

Adrián kinézete kifejezetten macsós, és a szórakozóhelyeken is szívesen flörtöl a csajokkal, kezdeményezõ típus. „Aztán, amikor ágyjelenetre kerül a sor, a legtöbb lány azt igényli, hogy dugjam szét, állatiasan, ahogyan azt a legtöbb férfi teszi. Én pedig erre nem vagyok képes, hiszen pont az ellenkezõjét igénylem. Ezért is nem pazarlom az idõmet szimpla ismerkedésre, csevegésre. Bár minden bizonnyal sokkal több nõben van meg a szadista hajlam, mint ahányan ezt bevallják, nekem elegem volt a csalódásokból. Szeretem, ha valaki tisztában van a dolgokkal, és nem én akarom õt betanítani.”

Küldje el  |  Nyomtatható  |  
hirdetés
X
Kulcs az otthonodhozBöngéssz 200 000 ingatlan között! Adj fel ingyenes fotós hirdetést! Ingatlanportál - neked! Játssz velünk és nyerj egy 2 éjszakás pihenést a zalakarosi Hotel Venusban! >>

KOMMENTEK

 • 2010.04.24 01:57:42Aljas Vizimalac

  Nagy az Isten állatkertje. Ebben az a gáz hogy, a pasi megtanítja a nõnek milyen jó is uralkodni meg fájdalmat okozni, aztán a nõ idõvel odébbáll. Majd összeismerkedik egy normális pasival, akit az elsõ éjszaka lerohan, megkínoz, uralkodik stb... Szerencsétlen pasi meg azt is megbánja hogy összejött egy ilyen nõvel és gondolkodás nélkül menekülõre fogja. Mindezt miért? Mert a baromarcú elõzõ pasija rászoktatta a hülyeségre. Csak annak kéne állatot szelidíteni, ez esetben fordítva aki utánna gondoskodik is az állat barátnõjérõl.

 • 2010.04.24 02:05:32haghia-sophia

  Csb
  Ez nem igazán van így kedveském:a sub szenvedésének kiharcolása az igazi öröm...na meg az 500USD/óra!Szerintem az a játék hogy olyan szenvedést-fájdalmat okozol(nem feltétlen fizikait!lehet pszihikai gondolati az jobban fáj)amit nem is sejt...
  DE
  Csak addig ameddig megegyeztünk!Nem szeretnék elveszteni kuncsaftot töréssel ficammal vágással tépéssel.Megtehetném,de nem vagyok olyan..habár néha vannak kérések amelyek értelmét magam sem értem...
  pl izraelita hölgy arra kért hogy SD egyenruhában alázzam,míg õ egy sárga csillagos rabruhában alázkodott...Vagy mikor Queeny Love-ot kellett gúzsba kötnöm és megfeledkeztek arról szólni hogy a film DP-vel folytatódik!Az zavart mert az tényleg fájhetott,mivel addig nem fáj amíg nem mozog a kliens :)
  Ja és nem kezdek kapcsolatot kliensel!!!Nem akarok Jade Vixen sorsára jutni ha már a szemetét(kliensét)hozzám küldte...pfujj

 • 2010.04.24 02:25:55Murderface

  500? Én a feléért is megpicsázok akárkit, fõleg ha hagyja magát,és még fel se jelent utána :D

 • 2010.04.24 02:33:52haghia-sophia

  Murderface
  Álmodban...mivel félsz aligha lennél alkalmas...de mondjuk kicsi subnak talán

 • 2010.04.24 06:05:22Caravallo

  Nagy az Isten állatkertje!

 • 2010.04.24 07:04:43szottyadt

  Õk ilyenek! De õk diplomások orvosok tanárok mérnökök, ugyan úgy járnak melózni, nem viszik magánéletüket a melóba nem zaklatnak vele másokat!! ellenben olyan heterókkal akik megerõszakolnak nõket megverik a családjukat!Nem hivalkodnak szokásaikkal!! És általában kurva okos emberek!!Persze az aberráltak büntetendõek és betegek!!pl. szexuális gyilkosságok mert csak akkor teljesednek be ha megölnek valakit hogy szexuális vágyuk kielégülést okozzon számukra! Na õk betegek és diliházba csukják õket!! De kedves hölgyeim és uraim, valahol mindannyian szeretünk egy kicsit szexközben alárendeltek lenni, és eltûrjük ha jól be vagyunk indulva, egy kicsit durvább szexet!:)) Igaz?:)) Kedves heteró?? barátaim!:))))Nem csak a szétterpesztett láb az igazi szex!DD szeretitek jól meghajtani a partnert mint zinger a varrógépét!DD

 • 2010.04.24 07:21:21Lady Giga

  Nem lehet, hogy ez az egész arról szól, hogy mivel a társadalmi ranglétrán erõsen felfelé törnek ezek a férfiak, ahogy a cikkben is szerepel valamelyik kifejezetten macsó, ezt a túlzottan domináns, határozott szerepet próbálják a privát szférában ellensúlyozni? Nem tudatosan, inkább úgy értem, hogy a psziché törekszik valami egyensúlyra.
  vagy még túl korán van és beszélek hülyeségeket...

 • 2010.04.24 07:28:01kirúzsoz

  ez a sok lófasz jóska, aki pszichológus helyett, ezeknek a -szintén szerencsétlen luvnyáknak, akiket úrnõnek becéznek, adják a pénzüket. aztán négykézláb kúszva seggükbõl kiálló ostorral megérkeznek a kielégülés egy pontjára. 
  a dominák meg viccesek. fõleg Magyarországon, általában filléres nõk, akiknek nem jött be az élet de eldöntötték, hogy nem fog kilógni a p.icsájuk a nadrágból, úgyhogy megcsinálták a nagy bizniszüket.
  aztán egy idõ után elkezdik intellektualizálni a dolgot 'két szabad ember akarata', nekünk küldetésünk van' blabla. nyilván jobb érzés úgy felkelni és beleerõltetni a karfiolos segget a bõrnaciba, hogy: szükség van rám, mint feszkóba kerülni a valósággal: a tehetségem addig terjed az életben, hogy még a taknyot is felszívom szívószállal, ha megfizetik.

 • 2010.04.24 07:51:49wmiki

  hát úgy néz ki a kommentelõk többsége nem több diplomás, és vezetõ beosztású... :s
  éppencsak írni-olvasni tud

 • 2010.04.24 07:54:58Eszt kell csináni e

  Ezek az idiotak azert fizetnek, hogy ussek-vagjak oket? Valoszinu en vagyok elmaradott, tudatlan, de mi ebben a jo? Hurkasra vert valaggal megy masnap dolgozni, a kotelektol csikos felkarral fog kezet es a lehugyozott fejevel szemleli a vilagot? Komolyan mondom elfajzott ez a vilag....
  Ha ez valaki(k)nek bejon... 
  Lemegyek a pincebe van ott valami gyerekkori ostor es munkavedelmi acelbetetes bakancs, meg talan vegyvedelmi felszerelest, gazalarcot is talalok, fizet valaki ha ezekben a cuccokban kettehugyozom, mint a hoembert?

 • 2010.04.24 08:20:38phone

  Ennyi beteg elme! Hová lett a világ?

 • 2010.04.24 08:26:53szottyadt

  Hát bizony wmiki a mûveltséghez ez is hozzátartozik, nem csak az érettségi!DD tudnunk kell bizonyos szokásokról nem elítélni õket, mert ki tudja, hogy holnap a gyerekeitek lesznek melegek, BDSM -sek vagy ne agyj Isten gyilkosok!!:(( Sajnos ez ebben az országban nem hogy gyermekcipõben jár, még meg sem született!!Rettenet sötét egy ország, fogalmuk sincs mi az a tolerancia. Valahogy úgy néz ki Magyarország az unióban , mint az uniós országok sötét középkora!!:((

 • 2010.04.24 08:36:58kirúzsoz

  wmiki, a velvethez nem kell diploma vagy rosszul olvastam a házirendet.
  írni, olvasni kell, pont.
  egyébként pedig minek több diploma? nem ölég egy?
  az is gyanús ha valaki halmozza. 
  meg egyébként is. két babám fasza szakkal, mint a kommunikáció vagy szociális munkás, valaki már meglépi azt az értelmiségi kaszt-küszöböt ahonnan már felelõs értelmiséginek számít?
  ennyire jó a felsõoktatásunk? 
  adj reményt!

 • 2010.04.24 08:39:16átlátó

  Basszatok egyedül, abból nincs vita.

 • 2010.04.24 09:02:21kyskalacs+

  még mindig nem kaptam választ a toalett szolgáltatásra...nos mazok? 

  amugy nekem még mindig szimpibb ez a fajtája a perverziónak mint a szadizmus.

 • 2010.04.24 09:55:29takisi

  Ez kemény cikk volt. Ma este elmagyarázom az asszonynak, hogy az análszex az semmi:)

 • 2010.04.24 09:57:31kyskalacs+

  takisi csak nehogy hamar megértse az asszony és mielött észbe kapnál már ánuszba is recsegtessen :DDDD

 • 2010.04.24 10:00:24kangep

  @kyskalacs+: a toalettszolgáltatás a nyilvános vécékben van. amikor rettegsz a vécésnénitõl, hogy nem ad papírt, ha rajtad van a fosás.

 • 2010.04.24 10:17:03kangep

  @haghia-sophia: tökéletes alak mi? én akárhány dominát láttam, mindegyik nyomi volt. az agresszió eleve nem nõies, mivel az agresszív nõ baszatlanságot sugároz. 

  és miért tisztelnék egy baszatlan nõt, aki képtelen itthon karriert csinálni, ráadásul szarul öltözik?

 • 2010.04.24 10:35:06Cica75

  Szerintem a legtobb beteg a kommentelok kozott van. Tenyleg ennyire nem birjatok elviselni, hogy valaki jol erzi magat ugy, hogy ahhoz semmi kozotok?

 • 2010.04.24 10:41:45notsz

  Sziasztok!

  Két fiam van, sok mindenre szeretném megtanítani õket, az egyik dolog a tolerancia.
  Nem kell szeretni, azt amit más szeret, megérteni sem kötelezõ, bátran lehet véleményt nyilvánítani, de elítélni valaki csak azért mert más mint mi vagyunk.
  Mongóliában megeszik a birka szemét, Kínában szinte mindent, mi szeretjük a véres hurkát, és nyersen esszük a marhahúst, a franciák csigát esznek, az amerikaiak meg hamburgert, de ettõl még nem jobbak vagy rosszabbak mint a többiek, csak mások.

 • 2010.04.24 10:45:22m.maria

  Azért vannak ezek között diplomás, vezetõ beosztású pasik, ugyanis ahhoz, hogy valaki diplomás vezetõ beosztású legyen, ezeket a játékokat naponta el kell játszania a ranglétrán alatta lévõ emberekkel. Ezt a játékot megköveteli a hely, ehová feljutnak, naponta aláznak meg embereket, kötöznek gúzsba lelkileg és törnek az életére, veszik el a levegõt másoktól, hogy õk a pozíciójukat megtarthassák. És mivel az élet egyensúlyra törekszik, és senki nem játszhat istent büntetlenül, ezért szükségük van arra, hogy néha velük is feltöröljék az elõszobát, persze úgy, hogy fizetnek érte. Mert még a megalázást sem tudják elképzelni csak úgy, hogy megveszik. Mert én például teljesen ingyen is szívesen valagba rúgnám bármelyiket, de az nem tetszene neki. Nem fér bele a világképébe.

 • 2010.04.24 10:47:25tengerzold

  Szerencsére eddig elkerültük egymást a perverzekkel.Ha rajtam múlik, ez így is marad.Nálam nem játszik az "egyébként nagyon rendes" és a "de irtó sok pénzt keres" kategória se.Ha már "egyébként", akkor az döglött dolog.

 • 2010.04.24 10:48:35tengerzold

  2010.04.24 10:45:22m.maria
  Igazad lehet...

 • 2010.04.24 10:54:33kangep

  @notsz: nyilván tolerálni fogod azt is, ha a fiaid egymást kúrják majd valami gyomorforgató kakiszexes filmben. :D 

  hagyjuk már. nem lehet mindent tolerálni. csak az a kérdés, hol húzod meg a határt. én amúgy sosem mondtam, hogy le kell lõni a bdsm kedvelõket. csak azt, hogy betegek, és jellegébõl fakadóan meddõ módszer. tüneti kezelés egy olyan problémára, aminek mélyen vannak a gyökerei.

 • 2010.04.24 11:30:32Viktus

  Mi az a wc szolga?

 • 2010.04.24 11:36:22Viktus

  Egyébként ez érdekes kérdéskör ez olyan gusztustalan perverz, de végülis a különbözõ hadseregek különlegeseinél a kiképzés során még komolyabb szopatások is vannak az meg természetes. 

  Egyébként a négy fal között felnõtt emberek azt produkálnak amit akarnak. 

  Csak felvonulni ne kezdjenek ezek is. :D

 • 2010.04.24 11:45:34kirúzsoz

  notsz az elítélés, nem hordozza magában az arroganciát. ezt tévesen gondolod.
  bátran el lehet valakit ítélni, az egy olyan sablon az emberi gondolkozás mechanizmusában, ami az _saját_ értékrendet õrzi.
  az erõszakra -ami ellen minden normális ember neveli a gyerekét- nem a 'ne ítélkezz' a válasz, hanem az erõszak nélküliség.
  nem kétlem, hogy több belsõ munkát igényel és gondolkodást, mint az arcunkra fagyott szûzi vigyor, amivel mindent le lehet bólogatni. így viszonylag kevés kockázattal jár a 'toleráns ember' prototípusa. de ennek a programnak se íze se bûze, az emberi gondolkodás és karizma tekintetében.

 • 2010.04.24 11:51:53kangep

  @Viktus: de, vonuljanak csak fel, és akkor majd jól elverik õket a rendõrök, és akkor mindenki boldog. :DDD

 • 2010.04.24 12:13:55notsz

  Sziasztok!

  @kangep Valóban nem kell mindent tolerálni, nem is szabad, de a hozzászólásodból ítélve szerencsére nem te fogod eldönteni, hogy mit lehet tolerálni és mit nem.

  @kirúzsoz a toleráns viselkedés nem hordozza magában a nemgondolkodást, a lustaságot.
  Éppen annyira nem, mint az elítélés az arroganciát. Viszont a te hozzászólásod enyhén mondva is arrogáns. Érzek itt némi ellentmondást.

 • 2010.04.24 12:19:35Mrs. Jackman

  Ha valaki szeretne háztartási szolga lenni, akkor jelentkezzen.

 • 2010.04.24 12:49:24haghia-sophia

  kangep
  az lehet hogy ithoni szánalmakra áll...de speciel már barátnõmre nem mondaná senki hogy nem "sunáznám"!Persze civilben mert a Vault mélyén megtudnád mi a fájdalom ha szemtelen vagy...Ahol én vagyok csak olyanból lesz VALAKI aki lehengerlõ...
  Én létszólag ártatlan babaarcú vagyok de a KÍN ANGYALA ha kell!
  Többen helyesen látják:ez a pszihologiához hasonló szolgáltatás,de nem foglalkozunk a gyógyulással csak terápiát alkalmazunk...
  1.,a szolgáltatás nem a "panelproli" fizetéséhez van igazítva,ez nem bántás
  2.,ki is tudja ezt kifizetni?Pontosan...ezek az emberek nem ritkán több tucat ember fölött vannak a hierarchiában,fontos döntéseket hoznak,hatalmas fizetésük van.Nem tudják igazán felfogni a hatalmukat,valahogy a így akarják visszaadni a társadalomnak a "szemétkedéseiket"
  Nekem 2 diplomám van...18évig készültem hogy balett táncos legyek de sajnos 180centivel nem lehettem az,ez a munka nekem is egyfajta kitörés:erõsen katolikus családból szabadultam és a balettintézet is fegyelmezõ erõ.Volt honnan venni az 5leteket :)
  Az viszont megdöbbentõ hogy egyesek és mások mennyire ostobák...vélt vagy valós lelki sérüléseikkel idejönnek a forumokra és okoskodnak...közben semmit sem tudnak a témáról
  Persze sok ismerõsöm van akinek már ha õ adta a fájdalmat sem szerette!!!Nem mindenki lelke bírja...még otthon sem

 • 2010.04.24 12:56:27vent

  hú, van aki arra élvez, hogy nem élvezhet el?:D

 • 2010.04.24 13:25:35haghia-sophia

  pontosan...kezded érteni

 • 2010.04.24 13:32:23Spanish Vax

  haghia : hagyjad már ezt a szar, fellengzõs dumát. Lehet hogy a vaultodat látogató beteg állatoknak ez bejön, én csak fontorogni tudok. Nem vagy más, csak egy frusztrált, szadista genetikai hulladék. A saját poklod tornácán vergõdsz, ne ideologizáld meg a saját betegségedet. Megérte katolikus családban felnõnöd. Jézus büszke lenne rád.

 • 2010.04.24 13:33:31Vladislav Delta

  haghia-sophia, Rád milyen hatással van ez a "munka"?

  Van párod?

  Milyen a kapcsolatotok?

  Komolyan érdekel!

 • 2010.04.24 14:48:41el basta

  Ez egy utolsó, szánalmas, proli ország és tele van diploma-nélküli ostoba emberekkel, mert itt nem mindenki tolerálja ezt a betegséget...Gratulálok, ez szép volt! A legjobb, ha maradsz a new york-i kamrádban és csapkodod a kikötözött kreténjeidet te gyökér. 
  Ne találd már ki, hogy ott bezzeg ez a normális...

 • 2010.04.24 14:56:29who-let-the-dogs-out

  Ízlések és pofonok...

 • 2010.04.24 15:03:55gabcigirl

  Miért keresnek kínzót ezek a férfiak? Nincsen anyósuk????

 • 2010.04.24 15:51:27neccharisnyás útonálló

  Most akkor mi is pontosan az a toalettszolga?

 • 2010.04.24 15:54:44Vladislav Delta

  Az engem is érdekelne! :)

 • 2010.04.24 15:59:26Vladislav Delta

  Mikor a toalett szolga szájára ülsz az egész súlyoddal a seggjukad szorosan rátapad a szájára így a székletet a szájába üríted anélkül , hogy a kellemetlen szagok elszöknének és ö folyamatosan lenyeli. Vizelésnél nem fröcsköl össze vissza nem történhet baleset mert a klitoriszod szorosan tabad a szájához .

  WC- és után nincs szûkség durva WC papírra .Helyette egy buha nyelv tisztítja teljesen tisztára
  a szaros fenekedet úgy ahogyan te papírral soha nem tudnád.

 • 2010.04.24 16:00:31Vladislav Delta

  Nah, ez a szép: 

  A toalett szolgádnak nincs szüksége élelemre hiszen te táplálod .

  Köszi

 • 2010.04.24 16:36:19m.maria

  Azért ez a cikk néhány beosztott élvezettel olvashatta, mert mostantól Fejenagy Gézáról, aki egyébként üvöltözni szokott vele és folyamatosan a munkája elvesztésével fenyegeti, simán elképzelheti, hogy délutánonként a szájába szarnak.
  De mondjuk azért az is megfordulhat a fejébe, hogy ennyi pénzért sõt ingyen is szívesen beleszarna õ is.

 • 2010.04.24 17:01:21kangep

  @haghia-sophia: valszeg sosem találkozunk veled munka közben. nekem teljes az életem fájdalom nélkül is. engem az egyenrangúság tölt fel, nem a hierarchia. 

  persze azért a kíváncsiság piszkál kicsit, és elgondolkodtam azon, fölém tudnál-e mentálisan kerekedni úgy, hogy nem vagy jelmezben, és nem érhetsz hozzám. na persze, a szokásos úrnõ szövegektõl inkább csak jó kedvem lesz, de az nem feltétlenül hajtja a malmodra a vizet. ;)

 • 2010.04.24 17:54:01kyskalacs+

  skacok válaszra ne számitsatok a domina nénitöl, mert éppen szájba szarja dzsont a nyújorki brókert és ettöl igazán nemesnek érzi magát...az 500$ meg olyan ekszlúzivvá teszi hogy méltán gondolhatja,hogy ö különbet szarik :D

 • 2010.04.24 18:01:06m.maria

  Kedves haghia-sophia
  A panelprolinak nincs is szüksége arra, hogy ezért fizessen, mert ha ilyen a beállítottsága akkor már eleve olyan feleséget keres, aki ha kicsit késõbb megy haza, a sodrófával kergeti a ház körül és ez teljesen ingyen, mondjuk a fizetését biztos elszedi de ez is a játék része, az õ közös játékuknak. 
  Úgyhogy a prolik ezt megoldják otthon házilag, ja és a munkahelyén meg a munkaköri kötelességei közé is tartozik, hogy mások a lábukat beletörlik. Úgyhogy minden barom managernek aki mazochista csak azt ajánlom éljen minimálbérbõl, és boldog lesz egy életre.

 • 2010.04.24 18:41:54Vladislav Delta

  vagy épp táplál egy toalett szolgát ! :)))

 • 2010.04.24 19:12:15kirúzsoz

  nem ehhez a hangnemhez szokott az úrnõ.:)

  notsz, tökéletesen látod az arroganciát, itt pont megfelelõ hangnem, a fasztarisznyához ugyanis ez dukál..de én nem magamról beszéltem.

 • 2010.04.24 19:21:47yola cullen

  A címlapon lénõ kép egyszerûen undorító és vérlázító! A téma is beteges, kár is errõl vitatkozni, inkább orvoshoz kellene fordulni. Így is nyomorúságos az ember élete, és ezek még ezt élvezik, Biztos sok a pénzük, és jó módjukban nem tudják mire költsék, és hogy mivel szórakoztassák magukat. Én nem is értem...betegek.

 • 2010.04.24 19:29:04kyskalacs+

  bennem a mazok inkább sajnálatot,szánalmat keltenek...a szadisták meg undort és megvetést.

 • 2010.04.24 19:55:06kirúzsoz

  én speciel azon röhögtem, hogy a kín angyalának titulálja magát. nagybetûvel, érezze mindenki a fenyegetõ voltát ha esetleg a jelentésbõl nem esett le.
  annyira tipikusan középszerû, ahogy irodalmi magaslatokba kúszik (kúszna) a fogalmazás. hülye szélsõjobbos csinálják ezt politikai mámorban. leginkább vérciki milyen tehetségtelenül.

 • 2010.04.24 20:02:49kovi1970

  Búzák! Ennyi.

 • 2010.04.24 20:30:54kyskalacs+

  ja, a kin angyalával engem is megnevetetett.......miért nem inkább szaros prinszesz? :DD

 • 2010.04.24 20:59:35kirúzsoz

  kyska..:))

 • 2010.04.24 21:10:14ashkata ashkataji

  @sophia "izraelita hölgy arra kért hogy SD egyenruhában alázzam,míg õ egy sárga csillagos rabruhában alázkodott"
  AZÉRT átéreztétek ennek mondatnak súlyát?! Remélem, hogy az összes "kiválasztotatt" így látnám örökkön-örökké..betegek voltak ezek Ted Pike is elmodja, hogy Babilonból is azért zavarták el õket mert még az ottaniaktól is perverzebbek votak!!! Kívánom csak erre költsék el az összes pénz amit a világtól kicsalnak, kilopnak, holokauszt címén kérnek....

 • 2010.04.24 21:12:17ashkata ashkataji

  @sophia volt pajeszos férfi is???? nem csak nõ?
  hol volt ilyenkor gõg meg a felsõbbrendûség a gójok iránt?

 • 2010.04.24 21:13:50ashkata ashkataji

  felvenni õket és kitenni a netre.......nevessen a nép(gój) ezeken. Szánalas beteg csuszómászók!

 • 2010.04.24 21:16:30indiscriminating power

  haghia-sophia @ 2010.04.24 12:49:24

  "Persze civilben mert a Vault mélyén megtudnád mi a fájdalom ha szemtelen vagy...Ahol én vagyok csak olyanból lesz VALAKI aki lehengerlõ..."

  Mármint ha azért menne oda, hogy neked behódoljon játszásiból. De szerintem az ilyen dominamaszk villámgyorsan leolvad mondjuk egy babaarc-összevagdosással fenyegetõ borotvás erõszakolóval szembenézve. Hiszen csak egy drágán szolgáltató prostituált vagy.

  Igaz, hogy sok itt az ostoba fröcsögõ. A többi, az okosabbja kiröhög téged. A még okosabbak elnézõ mosollyal scrolloznak tovább (illetve én megírom ezt a kommentet). Az igazán okosak nem olvassák a Velvetet :)

  Mellesleg te az ostobák közé tartozol, hiszen azt írod: "itthoni". New Yorkból :p

 • 2010.04.24 21:20:08indiscriminating power

  Ja, és az államokban az 500 USD-t $500-nak írják :)

 • 2010.04.24 21:24:12Edward Nygma

  Hát, akinek ez jó, annak hajrá.
  Csak ne legyen kötelezõ...

 • 2010.04.24 22:59:13v.a.k.v.a.r.j.u

  nekem kene egy ilyen takaritani

 • 2010.04.24 23:46:28Csb

  De sok itt a "humoros" hozzászóló... Azért az is durva, hogy egy ilyen témából milyen szép kis zsidózás kerekedett néhány "bölcs" fajtársunknak köszönhetõen...

  Megint csak a sztereotípiák ellen: SM rajongó vagyok, de nem gazdag menedzser, sõt, egyetlen beosztottam sincs. Panelproli vagyok, és várhatóan az is maradok. Nem vagyok zsidó. Nem pénzért vásárolom a domina szolgáltatást, hanem a feleségemmel játszunk ilyet. Néha. Máskor meg nem. 

  Nem ítélem el azt, aki fizet érte, mert feltehetõleg azért teszi, mert senkinek sem meri elmondani a vágyait. Látva itt a sok "megértõ" és "elfogadó" megnyilvánulást, nem csoda, ha még a párjának is csak poén szinten meri megpendíteni, és ha csap le rá a másik azonnal, akkor inkább fátylat borít reá, és maradnak a hagyományos szexnél.

  Aztán egyszer pénzért kipróbálja valaki olyannal, aki tudja intelligensen kezelni ezt a témát. Olyan nõvel, aki nem rohan ki zavarában a szobából, ha korbácsot kell a kezébe vennie, nem neveti el magát, ha a szerepjáték szerint szigorú úrhölgyet játszik, és hasonlók. Egy ilyen pénzes domina könnyebben ismertet meg a SM mûfajjal, mert mûkedvelõt, aki ingyen is csinál ilyet, nehéz találni olyan közegben, mint amilyet itt a tömeg szépen illusztrált.

  És még egy apró kérdés: kurva-e az a nõ, aki pénzért fenekel? Szex nincs, még a gatyát sem veszi le a pasi, a nõ csak hátat korbácsol, azt is ruhában. A pasinak ez nagyon jól esik. Ettõl kurva a nõ? Akkor ennyi erõvel a masszõr is, sõt, a hajmosást igazán jól csináló fodrász is. 

  A BDSM egy más világ, mint a hagyományos szex. Aki ismeretlenül ítélkezik és mindent egy kalap alá vesz, az ostobán cselekszik. Mint itt a hangos többség...:(

 • 2010.04.25 00:15:01kyskalacs+

  Csb- toalett szolgáltatást nyújtassz egyéneknek, csoportoknak?

 • 2010.04.25 02:52:53haghia-sophia

  Csb
  azt hiszem érted a dörgést :)
  Ez egy keresleti piac...ha nem lennének nem lennénk ilyen ez.
  indiscriminating power
  aligha férne hozzám 2008 vége óta kiemelkedõen megfigyeljük kit fogadok!!!Jada Vixen példája mindenkit óvatosságra kényszerít...Ami a sárgacsillagos nõt illeti.Nekem is megdöbbentõ volt.Lengyelországban születtem...3Xosan sulytották a családom a németek az oroszok majd a kommunista vezetés...Nem kedvelték a lengyel nemességet ill értelmiséget...a panelproli pejorativ,inkább azt kellett volna írnom alacsony munkabérû nem $500/hour+tax(így jó?)
  kirúzsoz
  Nem neked kell megfelelnem,nemneked tartozok elszámolással.Nézetek magatokba a magyarok igazi lovasnép:mindig átesik a ló tulsó oldalára,sohasem tanuljákmeg hogy középena legstabilabbb...magas röptû erkölcscsõszök olvssák ezt a forumot???Közben tréfálkoznak a családon belüli erõszakkal

 • 2010.04.25 03:01:27haghia-sophia

  indiscriminating power
  A Velvettel lehet igazad van szerintem rád pont illik :)) De ha olyanokat mint te olyanoknak magyarázkodnom kellene mert jól élek...Psie Crow!Nem mellesleg ha pénzért dolgozol te is prosti vagy :(

 • 2010.04.25 03:16:07haghia-sophia

  Ha valaki kiváncsi meddig lehet elmenni a "játékban",nézzen meg egy Michael Manning képregényt Spider Garden,Hydrophidian,In The Metal Web...mondjuk ez inkább nõvérem kedvence,nekem elég Olivier Ledroit Requiem-je...

 • 2010.04.25 06:17:29indiscriminating power

  CsB @ 2010.04.24 23:46:28

  Nekem is minimum megfordult már a fantáziámban az angol wikin található parafília-lista tartalmának úgy kétharmada, na most képzeld el ha ezt mind komolyan venném.

  Bizony, játék, ez a normális hozzáállás. Hörögni, vagy a szereppel önmagát azonosítani nem.

  A harmadik bekezdésedben írtak szerencsére nem érintenek.

  A negyedikhez; nem gondolom, hogy ésszerû lenne bárkinek az autóutak mellett ácsorgó hölgyeknél megismerni, miként bánjon annak testével, akit szeret (remélem elég érzékletes a hasonlat). Egy "pénzes domina" nem intelligensen közelíti meg a témát, hanem professzionálisan. A közeg pedig választható, tematikus embergyûjtõk tömkelege áll rendelkezésre az interneten(, ami már önmagában egy óriási társkeresõ).

  Prostituált-e a domina: 
  1) Ha valakit a parafíliás infantilizmus izgat fel, és tart otthon egy alkalmazottat, hogy fürdesse, etesse, pelenkázza, meséljen neki stb, akkor ezt az alkalmazottat szerinted minek nevezzük, bébiszitternek?
  2) Fordított felállásban, ha a szolgáltatót verik és alázzák vágyaikat kiélve a kliensek, õt minek neveznéd, ha nem prostituáltnak?

 • 2010.04.25 06:32:33indiscriminating power

  haghia-sophia @ 2010.04.25 02:52:53

  Nem ott gondoltam, hanem mikor leugrasz a boltba egy liter tejért, ha a régi megsavanyodott, pl.

  "Ami a sárgacsillagos nõt illeti (...) azt kellett volna írnom alacsony munkabérû"

  ?

  "$500/hour+tax(így jó?)"

  Nekem jó volt az elõzõ is, csak annak nem, aki állítólag három éve látja minden nap a $x formátumot, az x usd-t pedig legfeljebb a bankban és az üzleti hírekben (vagy Magyarországon).
  Mellesleg hihetetlenül proli húzás egy luxusszolgáltatás árába nem belefoglalni a sales taxet, hanem 544 dollárt és 37 (és fél) centet kérni.

 • 2010.04.25 06:49:20indiscriminating power

  haghia-sophia @ 2010.04.25 03:01:27

  Nem tûnt fel a velvetes megjegyzésbe foglalt irónia? Ugye a kuncsaftjaidra azért jobban figyelsz?

  Nem kifogásoltam a jövedelmedet, legyél vele boldog. A személyiségedet nem szenvedhetem, mert egy frusztrált, pénzéhes és manifeszt szadista buta tyúk vagy. Add át a shrinkednek, hogy a nevelésed során elsajátított osztálytudat, és a család deklasszálódása, valamint az alacsony státuszú foglalkozás közötti feszültségnél keresgéljen.

  Sajnállak, amiért nem tapasztalhatod, mekkora örömöt tud okozni a szerepcsere pillanata, mennyire intim egy session (asszem így nevezitek) után összeölelkezni. És milyen az óvatosság kényszere nélkül játszani, a teljes lakás (egy szál nyakörvben) csillogóra takaríttatása után utasítani a másikat, hogy hozza be a dinnyét a hûtõbõl a nagykéssel együtt (szándékosan uniszex és drasztikus példa). Megbízni benne.

  Aki pénzért dolgozik, az a bérrabszolga. A prostituált szexuális szolgáltatást nyújt a pénzért.

  Egyébként az olyanoknak, mint én, te csak egy maszk vagy. Köszönöm az illusztrációt :)

 • 2010.04.25 07:09:25kirúzsoz

  domina néni!
  te írod nekem, hogy középen a legstabilabb? te tanítasz erre miközben billiárdgolyót nyomsz a mellbimbóján csipesszel négykézláb ugató kliensed szájába miután belehamuztál? :)
  középen a jó tényleg?? :)
  idióta..

 • 2010.04.25 07:18:26kirúzsoz

  csb, nee.
  jajj neee.
  nem köll a prûdek vagytok típusú szöveg. nem kell a galambszürke szexuálisan lapos férjét meg-nemértõ háziasszony szöveg.
  rohadt nagy hazugság.
  valójában itt a 'nem mûködõ szexualitásról' olvashatunk ugyanis. 
  úgyhogy az állandóan misszionárius pózban 10 perc alatt végzõ pároknak is színesebb a szexuális életük, ugyanis nekik legalább van.

 • 2010.04.25 08:55:03luxorgy

  Olvasgatom itt a kommenteket , és nem tudok rájönni hogy kinek fáj az hogy haghia-sophia mi a rákot csinál a kuncsaftjaival ,összvissz egy jól tejelõ állása van amivel az ilyenre vágyó emberek vágyait elégíti ki.Mondjuk jómagam tényleg nem értem hogy ez a fajta mesterséges bánásmód vajon miért okoz örömet egyeseknek,ráadásul még ennyit fizetnek is érte.Valamiért még egyszer sem éreztem leküzdhetetlen vágyat arra hogy a mellbimbóimra vagy a herezacskómra csíptessek valami vasdarabot,utána meg négykézláb a számba okádjon egy domina.

 • 2010.04.25 16:25:05haghia-sophia

  indiscriminating power

  Engem csak akkor zavar egy subkultura becsmérlése ha semmi köze nincs gondolkodásában,ennyi...Kár és fölösleges ezt reklámozni,de minek is.Abban egyetérthetünk hogy nem is akarok senkit arra rávenni hogy sub legyen...nyugi az ágyban csak királynõ voltam,de továbbléptem!A magánéletembe nem viszem haza a munkát.
  Kizártnak tartanám hogy valaki azt a néhány órát leszámítva tûrne 24/7 ideig...olyan nem él,csak Michael Manning képregényeiben.Tulajdonképpen szégyelnem kellene hogy valaki a beosztotjait kicsavarja,majd nálam adja vissza a társadalomnak az adót???NEM...

  kiruzsoz

  én a politikai erkölcsi gondolkodásra gondoltam...bár ha azt nézem mennyi ideig tûrtem el minden a nagy célért...hogy 1Xûen kedvesen félresöpörjenek.Nos lehet hogy ezért álltam át a "sötét oldalra" :)
  amúgy meglepõdnél milyen kedves romantikus "kisasszony" vagyok.Igaz akkor csipke fûzõ selyem-brokát,nem lakk latex...

 • 2010.04.25 16:39:28kirúzsoz

  felõlem még bugyirózsaszín felhõcskéken is ugrándozhatsz romantikus neglizsében, akkor prosztó, agresszív, hánytató a kurválkodásod. 
  oh párdon...
  a hivatásod.:)

 • 2010.04.25 18:15:30haghia-sophia

  :) hozzám sem érhetnek
  van egy New York-i egyezmény itt legalábbis(otthon nem tudom áll e még)tilos a prostitúció...szexuális szolgáltatások még enyhébb formája is!!!Nem sokat mutatok magamból,a ruha megteszi a hiányzó részt az agyakban...kirúzsoz nagyon szegényes lehetsz...fantáziában akár impotens passziv homó is lehetnél...nem akarnád inkább azt?Nem én rajtam kell megbosszulni ha elhagyott a barátod...de ne reménkedj a kilencferkú macskámat nem koptatnám rajtad...így egálban vagyunk!
  A magyar Dominák meg szedjék össze magukat mert szánalmasan nõietlen formák!!!

 • 2010.04.25 18:36:20kyskalacs+

  dominka- szerintem is prostitúció amit csinálsz- na nem mintha elitélném,mert nem érdekel ki mivel keresi a kenyerét- de hozzád is élvezkedni járnak...az is szexualitás csak egy betegebb formája.

 • 2010.04.25 19:07:04haghia-sophia

  kyskalacs+
  szerintem te is a Private Digital Playground Hustler vonalon "okosodtál"
  az edzõk is azok hiszen...õk is kihoznak egy teljesítményt a sportolóból...hahaha
  Miért hiszi azt mindenki hogy a BDSM csak a szex körül forog???Akit bútornak állítok be(pl állólámpa asztal) nem hinned te se hogy az szex

 • 2010.04.25 20:07:01kyskalacs+

  dominka- nem vettem részt semmilyen porn továbbképzésen :DDD

 • 2010.04.25 20:30:40kirúzsoz

  berágott a domina mama. szegény állólámpája azt hiszi csak játék, de most majd megy bele a 220.

  mármint. szegényes a szexuális életem mert nem a férjemen nyomom el a cigit? erre gondolsz?
  :)

 • 2010.04.25 20:52:53haghia-sophia

  Asszem 26 évesen messze vagyok a mamától :)
  Az állólámpám?Mikor melyik,de látnád a dohányzó asztalomat hamutartonkat :)
  Sajnos nem dohányzom így ezt a nõvérem klienseire marad :(
  Sebaj kirúzsoz...1X majd rájössz hogy...mind1,legyen soká élõ kapcsolatod az fontosabb mint amirõl itt kommentelünk :)

 • 2010.04.25 21:10:05kyskalacs+

  dominka- te nem csinálsz toalett szekszet ha azt kérik? 
  mi volt a leggusztustalanabb kérés amire már te is nemet mondtál?

 • 2010.04.25 21:28:01kirúzsoz

  a nõvéred is?
  a nagybácsi kettyintett otthon titeket vagy Thomas Hewitt családból származtok?
  komolyan kérdem...
  valami qrvára sípol a családi anamnézis tájékán, ha kalákában vagytok elcseszve.

 • 2010.04.25 23:23:00haghia-sophia

  kirúzsoz

  ha még hozzáveszem az uncsinõvérem akkor???Egyébként 4en vagyunk a cégben Dominák :)

  kyskalcs+

  én inkább kötözök..."lenyûgözõ" vagyok ha érted...Las Vegasban szexet vártak...nem kapták meg
  Egy alkalommal ey sub saját "villanyos gatyát hozott:két rétegû sort arezgõ lapocskák vannak benne.csak éppen zárlatos lett.Ez akkor z András kereszten nem tünt fel,csak amikor már nagyon fájhatott.Amikor pedig kigyulladt az volt csak a fájdalom :)
  Innetõl tilos saját tárgyat bevinni...és tudni kell a pacemaker egyébb protéziseket vannaak e.Egy sokkoló meg is ölheti!!!

 • 2010.04.25 23:32:09haghia-sophia

  az összes unokatesóm nõnemû...178-183centi hosszú fekete hajú bájos arcú nagymellû vékony de nõies...vagyunk 11-en.Elég nem?Két unokahúgom és egy u.nõvérem modell...én is ott kezdtem a balett mellett...
  Thomas Brown Hewitt?nem inkább Edwasd Gein...neki ölnie sem kellett

 • 2010.04.25 23:32:46haghia-sophia

  Edward "Ed" Gein

 • 2010.04.25 23:34:54haghia-sophia

  Ed ráadásul nem kitalált...

 • 2010.04.26 04:53:18Aljas Vizimalac

  Hova lett a nickem???

 • 2010.04.26 04:57:09Aljas Vizimalac

  Nahh megvan oks. Még jó hogy tolerálni kéne a szájbaszarós barmokat nem? Aztán a nagy toleranciában ha egyes toleránsak gyerekei egyszer véletlenül szaros szájjal mennek haza akkor meg lesz csodálkozás, meg hogy nem erre neveltelek. Akkor legyen toleráns valaki...

 • 2010.04.26 06:43:32kirúzsoz

  de szép szó az 'uncsinõvér'. 
  írtad, hogy két diplomád (diplid) van, ha jól emlékszem.
  akkor te is élõ példa vagy, a -múltkori vitámhoz az anyámmal-, hogy a felsõoktatás ma már mindenkit -minden középszerû barmot- felmarkol, aki kifizeti. mindegy ez mellékszál.
  te piacképes szakmára leltél a diplikkel...társadalmilag, intellektuálisan...szóval nálad nem a Dunába hordott víz volt az Isten adta tudás.:)

 • 2010.04.26 09:50:06Monss

  Egyszer mindent ki kell próbálni ...
  Nekem bejött! :)

 • 2010.04.26 17:27:37haghia-sophia

  kirúzsoz

  Nos talán ha 3éves korodtól 21 évesig balettozol,16és1/2 évesig katolikus nevelésben(zárt ajtó,napi több ima,gyónás egyebek)és végig évfolyamelsõ vagy,az általános iskolába már egy teljesen új országba érkezel...vörös diplomád van és mégsem vesznek fel vele sehova,így hálálva meg a 18 kitartását...180centi jó 10centivel több mint kellene
  Szép vagyok...nem lehengerlõ mert ahhoz nagyobb (.Y.) kellene...

 • 2010.04.26 19:33:10kirúzsoz

  ...akkor mi van akkor?
  az általánost én is egy teljesen új országban folytattam.
  175 cm vagyok.
  Ritmikus sport-gimnasztikáztam.
  Modellkedtem 6 évig. (függetlenül ettõl és attól mit hallgatok, nem jönne a számra a 'szép vagyok', bocs)
  A bátyám milliomos és mindig undok volt, amikor rábíztak kiskoromban.
  Nehéz az élet de még mindig nem használok lábtámasznak egy másik embert.
  mindenesetre a 26 évedhez két diploma és masszív domina múlt/tapasztalat, nagyon életszerû..:)
  ágyõ búcsúzom, ennyi volt ebben.

 • 2010.04.26 20:12:07kyskalacs+

  én is nagyon szép vagyok- bár ezt inkább tehernek érzem- az emberek állandóan gyönyörködnek bennem :DDDD

  ja, és az anyagi helyzetem is irigylésre méltó :DDDD

  kihagytam valamit?

  :DDD

 • 2010.04.26 21:31:25haghia-sophia

  kyskalacs+

  igen...kezdesssssz is vele valamit

  kirúzsoz

  Én azért nem lettem az akinek készültem,mert kinõttem a magasságomal...Neked szerencséd volt,a bátyád meg...Csak a munkában van élõ lámpám.Az életben más vagyok

 • 2010.04.26 22:49:53Keleti_hang

  erre is való az ember

 • 2010.04.27 13:30:52catdeluxe

  :D:D:D

  Jaj de durva:D:D:D

  Egyik másikat úgy megverném, hogy soha többet nem jutna eszükbe a szolgasors:D:D:D

 • 2010.04.27 13:51:24catdeluxe

  2010.04.24 10:00:24kangep
  @kyskalacs+: a toalettszolgáltatás a nyilvános vécékben van. amikor rettegsz a vécésnénitõl, hogy nem ad papírt, ha rajtad van a fosás.

  Ezt a dumát:D:D:D szétröhögtem magamat:D:D:D

 • 2010.04.27 14:06:46catdeluxe

  ashkata ashkataji

  Te antiszemita faxkalap, fogjad be inkább a szélsõjobbos pofádat!!! Akkora marhaságokat írsz, inkább ülj fel egy NY-i járatra és repül a kínok angyalához te marha!!!:D

 • 2010.04.27 18:13:09haghia-sophia

  catdeluxe

  ne hozzám...

1 | 2
Forrás:
VELVET.hu
hirdetés